Kosár tartalma

Jelenleg üres a kosár!

Cégünkről

 

Cégünk 1998 óta résztvevője a hazai számítástechnikai piacnak.

Számítástechnikai alkatrészek kis- és nagykereskedelmi árusításával foglalkozik.

2009-ben megnyitottuk második belvárosi üzletünket, a Nagy Lajos kir. utca 14. sz. alatt az Árkáddal szemben, így már két helyen állunk ügyfeleink rendelkezésére a megszokott kedvező árakkal és szakszerű, rugalmas, korrekt kiszolgálással.

2010-ben elindítottuk webáruházunkat, hogy ügyfeleink kényelmesebben vásárolhassanak akár otthonról is.

2019-ben elköltöztünk az Átrium Üzletházba, összevonva üzelteinket. (Király utca 76.)

Ügyfeleinket széles kínálatból, raktárkészletről szolgáljuk ki. Kínálatunkban a legtöbb Magyarországon ismert és közkedvelt gyártó termékei szerepelnek. A honlapunkon lévő, árlistánkban megtalálható alkatrészek 90%-át raktáron tartjuk. Az árlistánkban nem szereplő nagyobb értékű eszközök (felső kategóriás lézernyomtatók, egyedi monitorok, projektorok, újdonságok, stb...) vagy egyedi, speciális alkatrészek, konfigurációk rendelés útján történő beszerzését is vállaljuk. Törekvésünk, hogy folyamatos áruellátottság mellett, a legjobb árakat biztosítsuk. Profi kiszolgálással és ügyfélközpontú hozzáállásunkkal szeretnénk megnyerni, illetve megtartani ügyfeleink bizalmát.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megbízható és rugalmas ügyfélkezelésre, és a kimagaslóan gyors és korrekt garanciális ügyintézésre.

Kérjük, tiszteljen meg Ön is bizalmával, és látogasson meg bennünket személyesen is.

Ha Ön viszonteladó, és még nem regisztrált partnerünk, a vásárlás feltételeiről érdeklődjön munkatársainknál, vagy töltse ki az Árlista menüpont alatt található regisztrációs adatlapunkat, kollégánk hamarosan jelentkezni fog Önnél.